Post by kasnicaldete on Mar 5, 2022 16:14:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Celestial Fate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Celestial Fate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор новца ▞▞▞
▞▞▞ Celestial Fate 2022 version ▞▞▞
Игра има много кул ствари као што су крила, опрема за оружје, богови итд. Али контроле или вештине криминала некако заостају. Али било би забавно да нема толико догађаја.
То је прилично аутоплаи на раним нивоима, а преводи и гласовна глума остављају много да се пожеле. Плус страна је што је графика лепа, игра је глатка и волим скакање и летење.
Ликови су у реду.. начин на који се боре плијен, али све то је да прикрије чињеницу да је гласовна глума ЛОША и да има тема које деца неће ни разумети 😑😑
лепо, али треба поправити везу
Огласи показују да можете прилагодити свој лик. Његова два избора класе. Мушко или женско. И нема прилагођавања изгледа. Цлицкбате игра. За мене то довољно говори о друштву него о игрици. Деинсталирано.
Какво изненађење, аутоматска игра која буквално не захтева унос. 30 секунди је све што је било потребно да мрзите игру.
Здраво, молим вас да направите више вештина ликова.
Celestial Fate Rollespil ksnr
Игра је пријатна, али мој лик се заглавио и не креће се, када желим да обавим неке задатке лик неће учинити ништа
За компанију која је у иностранству и има скривену политичку агенду у игри. Држите политичке програме подаље од игара. Људи свирају ово да би се удаљили од свакодневне приче о том смећу. Подвргавање смећу деци која не знају боље. Требало би да се стиди.
Игра иде тако брзо од самог почетка да не знате шта се дешава, прича скоро да и не постоји јер зумира поред дијалога, а преводима су и даље потребне исправке и боља употреба речи. Не даје чак ни водич, тако да када искључите ауто, прилично сте изгубљени. 3 минута у игри и некако сам на нивоу 10 а да ништа не радим. На овој игри је потребно још доста рада.
Не може чак ни да реши ниједан проблем, а ГМ уопште не може да да решење. Само нам кажу да дајемо све више и више слика или видео записа без да поправимо било шта од тога. То је прави проблем брате..
Није превише лоше..лако за игру
Moto Rider GO: Highway Traffic Ötmə byv
Ова игра је избрисала моју недавну рецензију. Допунио сам три пута (3 пута) и они су то већ одбили на мој кредитни рачун, али се то није одразило на мој рачун за игру. НЕМА наградног поклона или чак сицее ВИП-а. МОЛИМ ВАС ОДГОВОРИТЕ И НА МОЈ Е-МАИЛ.
први пут да играм.. али једва чекам да видим шта ова игра може дати на дуге стазе
Ова игра је заиста сјајна. И. Заиста волим ову игру превише. Нешто је у игри. Желим лик девојке. Зато што сам девојка. Али ја немам карактер девојке. Али превише ми се свиђа ова игра. Тако да ћу дати 5 звездица
Зашто тражите дозволу за снимање и снимање екрана. Ово је једини проблем у овој игри.
Дајте више контроле играчу уместо само аутоматског кретања. Мапа би била корисна &амп; информације о лику. Прилагођавање је неопходно у данашњим играма.
Ова игра је тако узбудљива и лепа. Свиђа ми се како управља игром.
много заостаје
Лепа графика и игра је такође била лепа.
Лепо ..али само вип2 може да створи цех ..тако. Скупа нада да вип1 може да направи цех ..за више играча који долазе..надајући се да ће следеће одржавање вип1 моћи да створи цех ..
Сјајна игра са сјајном графиком. Бонус за повећање нивоа. Због ничега сам избачен из цеха што ме чини бесним. Тим за подршку, молим те, настави тако.
Ова игра има толико грешака. Тим Дунгеон не ради. Није ни чудо што неки људи само играју ову игру само неколико дана... Извините што морам да кажем.. ова игра уопште није. Поправите то ако желите да људи играју ваше игре
3 звездице од сада
Кк
У реду
Добра графика, грабилица новца.
Обожавао сам ову игру пре вашег најновијег ажурирања. "Шта је пошло наопако?" питате? Добро питање. 1. Квиз је замрзнут на питање 19/30 од почетка до краја. 2. Гуилд Куиз има погрешне одговоре. Нико од нас уопште није добио високе оцене! Некада је било поуздано, сада није. 3. ЦС Гуилд Вар Озбиљно? То је био лаг фест. И не само то, ви такође активно обесхрабрујете новије играче да играју јер не могу ништа да ураде. СВИ су заостајали. Ово би требало да буде само на нивоу сервера, а не на више сервера. Има превише људи, и јасно је да ваша игра није могла да се носи са тим. 4. ЦС квиз, такође? Уместо да поделите ту титулу „Учењака“ већем броју људи и помогнете већем броју људи, учинили сте то превише тешким. Ваши догађаји и ажурирања су обично забавни, али ово је било ужасно. То чини игру много тежим за играње. Молим вас да преиспитате своје одлуке и размислите како се ми, играчи, осећамо поводом свега овога.
Морамо да допунимо 3 долара да бисмо прешли на поглавље 3 срање
Пошто је игра нова, сигурно ће бити много простора за побољшање. Граматика је мало погрешна и збуњујућа. Упутства нису јасна како би требало да се понашате у игри, на пример када први пут покренете игру и изаберете лик са подразумеваним именом. Не свиђа ми се што је игра на аутоматском режиму у тренутку када је покренете и не дозвољава вам да урадите много одмах када бот преузме контролу. Покушаћу поново када буде стабилније.
Добијате 4* не због изгледа, осећаја или игре, јер су гласовни глумци толико лоши да су ваши НПЦ тако лепи и гласови им уопште не одговарају!
Веома лепа игра али недостатак ликова
Једна од најгорих игара које сам играо искрено, не можете да прилагодите што ме је узбудило. Играо сам 30 минута када је екран постао празан као шта тф И ПЛАЋА СЕ ДА ИГРАТЕ
Волим ову игру, њена лепа игра, лепо место и романтично место, али надам се да има више карактера и да решите проблем мрежне везе који се увек губи.
Celestial Fate የሚና ጨዋታዎች neyl
Стварно сам добар пријатељ у овој игрици, али на крају сам изгубио једну половину, али стварно сам уживао у овој игрици је добра графика и све је у реду
Игра је покварила само неколико минута од почетка игре. Више не могу чак ни да тражим јер је прозор мисије празан и сив. Чак ни деинсталација и поновна инсталација нису учинили ништа. Легит је добио неколико минута за њихово лансирање, а чини се да се сви остали добро сналазе. Претходно регистрован за ТО.
Знак одобравања
Celestial Fate Juegos de rol snal
Celestial Fate RPG bwx
Где си направио свој лик 😠
Свиђа ми се графика и начин на који ме тера да играм због тих упадљивих костима и ефеката.
Пхио
Штета што се не чува на СД картици. Морао сам да се деинсталира само зато што се чува само у интерној меморији.
Не можете да прилагодите свој лик, не знате ни куда иде прича
Управо сам допунио, али нисам добио износ који сам платио, већ шаљем е-пошту корисничкој служби са снимком екрана е-поште коју добијам из Гоогле Плаи продавнице. Исправите ово
Увек се борим са твојим аутом који се бори да останеш искључен. Не могу чак ни да проверим своју пошту или било шта, а да се твоја аутоматска борба не укључи сама. Не долазим на утакмицу да играм за мене. Ако ви не можете ово да поправите, ја одлазим. Још једном зауставите аутоматску борбу да се сама укључује. То само поправи, не даје ми унапред одговорени компјутерски општи одговор.
зашто сам заглавио у лобију,, не могу да се повежем,,
Вредело је преузети ову игру. Волим графику!💙