Post by kasnicaldete on Mar 5, 2022 16:20:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ valódi pénz ingyen ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Nem lehet irányítani
A játék a legrosszabb, nem találtam módot arra, hogy kinyissam az ajtót, ráadásul nem tudok játszani, így egy csillag😡
Fancy Pants Adventures Аркадни ryq
Блок Головоломки: Gem Blast Головоломки mjv
Játékosként van néhány hiba, amit ki kell dolgozni. Én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Ez és az Xbox 360 a 2 kedvencem. Bárcsak ennek a játéknak a kezelőszervei olyanok lennének, mint az Xbox 360 vezérlői. Talán egy kicsit könnyebb lenne jobban irányítani a Fancy Pants karaktert. Észrevettem néhány hibát a játékban, és néhány lénynek egy kis magyarázatra van szüksége, hogyan győzheti le őket a fejükre ugrás mellett. Példa: A papagájok, a rákok és a kalózok.
Ez a játék az én gyerekkori játékom volt, és a karakteredet egy békává varázsolhatod zöld fénykarddal, és én is legyőztem minden szintet, és a World 1-et és a World 2-t is, de az 1-es világban mindent 100%-osan megkaptam, és az utolsó szintet abban a kalózhajóban. 100%-ban megkaptam, és a kedvenc szintem is volt, és az a boss-harc a 2. világban, sokszor meghaltam, amíg nyertem, 100%-ot kaptam, és annyira csalódott voltam az utolsó boss miatt. De Fredric kinyitni akarja az ajtókat, rá kell kattintania a guggoló gombra, mint egy lefelé mutató nyíl az ajtó tetején
Omg, ez a játék annyira addiktív! A kezelőszervek jók, a karakterdizájnok IMÁDÍTÁSA! Ez egy tökéletes játék! Szeretem! <3
Fancy Pants Adventures Arkadne igre rdqk
Hol van a lány a végén
Néha a gombok nem csinálnak semmit. Különösen az ugrás gomb. Ez az egyetlen probléma játszhatatlanná teszi a játékot. Különben magasabbra értékeltem volna.
A játék pár nap után elöregszik
A játék megnyílik, de nem tudok rákattintani az indításra
A játék nagyszerű, de olyan sok a reklám, hogy tönkreteszi. Az eredeti díszes nadrág és ez a játék az állandó mozgás érzéséről szól. Ezt nem kaphatja meg, ha folyamatosan szünetel a hirdetések miatt. Inkább letöltöm az eredeti játékot ingyen, és nagyobb képernyőn játszom, jobb vezérléssel.
Jó játék, játszottam korábban, de most nem működik. Díszes nadrág a sarokban fénysebességgel fut, aztán összeomlik. :/ NYUGODJ BÉKÉBEN
ez a játék olyan sima!!
Szeretem a vezérlőket fiú vagyok, de nem szeretem a hercegnő kalózhajót, olyan nehéz, de túlléptem rajta
a játékom összeomlik ..csak letöltöttem, és a játék egyáltalán nem indul el
Csapd ki a like-ot ha kicsinek nagy fanatikusa volt ennek a KIRÁLY játéknak!!! :DDD
Kérjük, ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani. Frissítened kell a játékot, hogy más világokat is hozzáadhass hozzá, amelyek főnökharcokat tartalmaznak. THIS IS GONNA FUN!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
nagyon nehéz
Ez a játék nagyon szórakoztató és hűvös
Eszméletlen jó
rendben van
Fancy Pants Adventures እንቅስቃሴ ያለባቸው tqf
5Csillag
Nagyon szerettem játszani ezzel a játékkal, mert nagyon sok emlék fűződik ahhoz, amikor divatos nadrágot játszottam. Azt javaslom, hogy telepítse ezt a játékot, ha szereti az ilyen típusú játékokat.
Kiray💲💲🔫💲💲💲💲💲💲💲💲💲
Fancy Pants Adventures Arkadne igre mip
Ez egy jó játék, de amikor kilép a játékból, nem menti el, ezért újra kell kezdenem az Epic játékokat
Ez elképesztő! Azt kell mondanom, hogy az animációk olyan átkozottul simák, látni akarom, hogyan készíted az animációkat! Összességében a mobil kezelőszervek csak. Mwa! Magnifico! Összességében imádom ezt a játékot! Továbbá, meg tudnád akadályozni, hogy a hirdetések egy kicsit többet jelenjenek meg, köszönöm!
Játszottam PC-n és imádtam, de valamiért amikor kihúzom a dugót a királyfürdőben, megakad, eltűnik a víz, a rugó meg akadt, így a lehető legmagasabban volt, így nem tudtam kiszállni. Tetszett a PC-s verzió, kérlek javítsd ki.
Ez a játék csodálatos, de számomra nehéz fegyvert szerezni a kalózok rendbetételéhez, de tudom, hogy hol találok ceruzát, az jó játék. A szintek kicsit nehezek is lehetnek, de a játék ingadozik, és ahogy megtámadod az állatokat és mindazokat mások a játék fantasztikus
Jó játék. Mi lehet a sonic vagy a doom keresztezése.
Imádtam ezt a játékot, mielőtt játszottam vele... Amíg nem lett a legrosszabb játék, amit valaha játszottam, utálom, ahogy Mr. díszes nadrág lecsúszik egy meredek oldalon, és nem tud felmenni, milyen gyors, ami nehéz, ha A PARKOR VERSENY JÁTSZÁSA! És mennyire nem tudjuk jól irányítani őt. Soha többé nem játszom ezt a játékot, amíg meg nem oldják. 😡
szerintem ez egy nagyon jó játék.. de tényleg nem ártana több pálya
Jó játék!!!
Nos, az első jelenetben nem tudok kimenni a házból, mert nincs utasítás. Van egy villogó felkiáltójel, de nem tudok vele mit kezdeni. Nem lehet rányomni, nem lehet ráugrani vagy benne??? A játéktervezés első szabálya... tegye a dolgokat intuitívvá játékosai számára!
Nagyon jó játék