Post by kasnicaldete on Mar 5, 2022 16:24:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Parkour Race - FreeRun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız jeton ▞▞▞
▞▞▞ Parkour Race - FreeRun Game 2022 version ▞▞▞
Anlıyorum para kazanmanız gerekiyor ama HER seviyeden sonra atlanamayan bir reklam var. Her seviye genellikle 10-15 saniye uzunluğundadır. Her reklam 15-30 saniye uzunluğundadır. Değmez.
Emir Korkmaz - YouTube
Oyun güzel ve çılgınca çok kolay otomatik zıplama gibi özellikler ayarlardan kapatılıplabilse daha güzel olurdu olacaksın
Oyunu beğeniyorum Güzel Ama gibi 5 kereca çok sıkılıyorum
İndirdim 10 oyun attım siliyorum. Hayatımda bu kadar reklam içeren başka bir oyun Korkusu.
gelmiş geçmiş en aptal oyun, gecikme, her oyundan sonra reklamlar, bir reklam her bittiğinde tüm oyunu yeniden başlatır, bir şeyleri yüklemek sonsuza kadar sürer. Sonuç olarak, bu oyun çöp ve bunun için zaman harcamamalısınız.😡
idare eder tavsiye ederim
ağzıyla tadıyla reklam seyredelim arada bi oyun çıkıyor böyle böyle olmaz
Yarış yaklaşık 15-20 saniye sürer. Reklamlar 30 saniye sürer. Harika gündelik bir oyun ama oyunu oynamaktan çok reklamları izleyerek geçiriyorsunuz. Bir oyuna reklamların nasıl konulmaması gerektiğine dair klasik bir örnek.
Eğlenceli bir oyun ama çok kolay seviyeler her zaman dokunmadan bile kazanıyoruz.Bu daha zor olabilir ve arkadaşlarımızla çevrimiçi oynamak daha eğlenceli.Bence geliştiricilerin bunu daha ilginç ve eğlenceli hale getirmek için geliştirmeleri gerekiyor.Bu kadar bir tek. 😏😏😈👿💢💢
Kötü bir oyun değil, kesinlikle zaman öldürmek için iyi ama bariz bir amaç eksikliği var yani kazanmanın bir anlamı yok, hikaye modu falan yok ve yeterince zorlayıcı değil. Sonunda sıkılırsın. Parkurlar da çok kısa.
Tamam bu oyun çok güzel ama keşke diğer insanlarla oynayabileceğin bir online özellik olsaydı. AI'ya karşı her oynadığımda 1. olmam gerçekten bir başarı değil. Bu eklenirse, hissi ve deneyimi gerçekten artıracaktır.
Parkour Race - FreeRun Game Sporta spēles wbwe
Parkour Race - FreeRun Game Olahraga jea
Düzeltilirse 10 numara olur ama cok bug var
Круто
Şu oyunlarda indirimli reklamlardan nefret ediyorum geçiş reklamı koysanıza amk Oyun çok fazla donuyor ve çanta var Bazı Gerizekalılarda İnterneti kapatan reklamı söylemiyor mk salağı onu bizde üzerinden interneti kullanmamı mi kapaticam amk
Bu oyun oynamak için çok iyi Ama bir sorun internet açıldığında eksikliği var Lütfen bu sorunu düzeltin Oyunun en iyisi
Müzik indir freerunning. ... Oyun indirmek için torrent sims 3 pets ücretsiz bilgisayar. ... Parkour ın minecraft indir.
2 3 4 Player Mini Games உருவகப்படுத்துதல் odr
Çok güzel bir oyun çok hoşuma gitti .Hem online hem offline oynayabiliyoruz.Ama bazen sadece bazen gecikmeye başlıyor ve aynı haritaya sahip aynı parkurlar tekrar tekrar gelecek bu yüzden biraz sıkılacağım.Yani , sadece üç yıldız.Önce beş yıldız verdim.
Deneyimlerim... Reklamlar, reklamlar, reklamlar... Bir reklam izlesem bana bir şeyler sunuyor, reddediyorum, reklam oynuyor. 4. seviyeyi bitiriyorum, 3 anahtarı alıyorum, 3 kutunun kilidini açıyorum, reklam izlesem 3 tane daha sunuyor, eve tıklıyorum, reklam oynuyor. Gördüğüm daha kötü reklam uygulaması
Parkour Race - FreeRun Game Sporto ojan
İyi ama çok reklam var ama yk oyunu seviyorum x
Oyun güzel değil Ama herkese tavsiye ederim Neden çünkü hiç oynamadım😀😀😀😀😀
Eğlenceli ama uygulama bir bütün olarak çöp. Youtube'da görünce indirdim. Nedense müzik yok. Ne olduğunu görmek için ayar da yok. Oyunlar ekrana dokunduğunuzda rastgele başlar. Yani ayarları bulmaya çalışıyorsanız ve yanlış noktaya dokunursanız oyun başlar. Bitene kadar duramazsın. Bilerek kaybetmeye çalışsan bile, kaybedemezsin. Bir oyunda takılıp kalmaya çalışarak 5 dakika falan harcadım. Kazanmak zorundaydım. Sonra yaptığınız her küçük şey için bir reklam var.
Bence oynarken interneti kapatmalısın o zaman reklam gelmiyor çok güzel bir oyun
Gerçek bir oynatıcısı yok ve her şey otomatik, bu yüzden oynaması eğlenceli değil, otomatik modu olmazsa ve gerçek oyuncuları olursa daha mutlu olurum.. Teşekkürler
Havuza Atlama Oyunu Oyna - Çocuk Oyunları Çilek Kız İp Atlama ...
Çok fazla gereksiz reklam var sıkıcı...
Yükleme 17:45 Kaldırma tarihi 17:47
Parkour Race - FreeRun Game اسپورٹس xnct
Vay be ne harika bir oyun bu yüzden mah telefondaki tüm oyunları neredeyse siliyorum ama bence bu oyun online bağlantı gerektirebilir lütfen.
4 seviye oynadım ve bitti. Bu çok kolay. Manuel olarak atlamanıza bile gerek yok. Bir şekilde düşmeyi başarırsanız, sizi hemen atarlar. Ben noktayı görmüyorum. Oyunun fikri güzel ama ben sadece voodoo gibi büyük bir oyun şirketinin farklı ve çok daha iyi bir sürüm yayınlamasını beklerdim.
Android için Rider, ücretsiz ve güvenli indirme. En güncel Rider sürümü. ... Android için Arcade en fazla indirilenler ... Parkour Race - Freerun Game
Oyunun başında baga bitiş çizgisini geçsem bile bitmiyor tekrar ve tekrar yüklesemde sonuç değişmiyor
Parkour Race - FreeRun Game Sporta spēles hzol
Oyunu açıyorum, biraz zaman sonra kapanıyor. Menüyü bile göremedim daha. düzeltirseniz sevinirim.
Oynanış o kadar da kötü değil ama bir süre sonra oldukça standart hale geliyor. Temelde sol ve sağ dışında her şeyi otomatik. İşleri basitleştirir ve seçilecek çok yol vardır ama evet bir süre sonra bayatlar. VE HER yaklaşık 30'lu oyundan SONRA 30'LUK REKLAMLARI VARDIR. Yaklaşık 5 saniye sonra atlamayı başardım ama yine de iğrenç.
çok eğlencem
Bu iyi bir oyun ama tüm oyuncuları aldıktan sonra ilginizi çekmeyi bırakıyorsunuz ve ayrıca seviyeler tekrarlanıyor U, o anda diğer oyunculara karşı oynayabileceğimiz çok oyunculu seçeneği ekleyerek bu oyunu daha iyi hale getirebilir.
Parkour Race Uygulama İndirme 2021 - Ücretsiz - 9Apps
Bu oyun Fanatee tarafından geliştirilmiştir. ... Bunlar, Cevapları, iPhone, iPad, iPod Touch, Android ve ... Parkour Race - Freerun Game.
Bu oyunda çok fazla reklam var! ve çok Glitchy. o da pikselli. Yaklaşık 2 dakika eğlencelidir. Ama sonra çok sıkıcı oluyor. İnan bana BU OYUNU ALMAYIN. Ya da istemiyorsan yapma. Tüm bu aptalca özellikler yüzünden kesinlikle nefret ediyorum. 😒 Bu şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun!!! Sosisli sandviç olmadığı sürece Madbox'a güvenmeyin!!! Az önce kaldırdım.😁 Bu saçmalıktan sonra kesinlikle farklı bir oyun seçerdim.
2 kere oynuyorum 5 kere reklam çıkıyor oyundan nefret ediyorum
Oyun güzel ama karakterler paralı daha güzel olurdu bu yüzden bir yıldız kırm. Ama iyi oyunu oynayanlara